Artikelnummer
36.506.06 VDM Bladerdeeg margarine 2.5mm 10kg (B01)
36.506.46 VDM Bladerdeeg boterplak 2.8mm 10kg (B51)
Zalmpapillot
by Vandemoortele
Zalmpapillot
INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN
- VDM Bladerdeegplak
- 1 ei (dorure)
- Verse Noorse zalm
- Spinazie
- Limoen
Bereiding
- Laat de bladerdeegplak ontdooien gedurende 5 minuten
- Doorprik de bladerdeegplak in het midden
- Leg afwisselend een laagje spinazie, zalm en opnieuw spinazie op de bladerdeegplak
- Kruid goed af
- Leg een 2de bladerdeegplak bovenop de zalm en spinazie en benadruk eventueel de vorm van een vis door schubben aan te brengen met een douille
- Bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 20 minuten
- Werk af met wat spinazieblaadjes, limoen en eventueel een witte wijnsaus