Artikelnummer

36.506.06 VDM Bladerdeeg margarine 2.5mm 10kg (B01)

36.506.46 VDM Bladerdeeg boterplak 2.8mm 10kg (B51)

-Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Zalmpapillot


by Vandemoortele

Zalmpapillot

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

  • VDM Bladerdeegplak
  • 1 ei (dorure)
  • Verse Noorse zalm
  • Spinazie
  • Limoen

Bereiding

  • Laat de bladerdeegplak ontdooien gedurende 5 minuten
  • Doorprik de bladerdeegplak in het midden
  • Leg afwisselend een laagje spinazie, zalm en opnieuw spinazie op de bladerdeegplak
  • Kruid goed af
  • Leg een 2de bladerdeegplak bovenop de zalm en spinazie en benadruk eventueel de vorm van een vis door schubben aan te brengen met een douille
  • Bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 20 minuten
  • Werk af met wat spinazieblaadjes, limoen en eventueel een witte wijnsaus