Artikelnummer

28.032.04 Nutella hazelnootpasta 3kg

28.000.15 Nutella hazelnootpasta 700gr

28.005.15 Nutella hazelnootpasta 200gr

Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Yoghurt- en bessenpannenkoeken met Nutella®


by Ferrero

Yoghurt- en bessenpannenkoeken met Nutella®

INGREDIËNTEN VOOR 8 PORTIES

1 pannenkoek per portie

  • 130 g bloem
  • 2 el kristalsuiker
  • 1 tl bakpoeder
  • 1/4 tl baksoda
  • 1/4 tl zout
  • 125 ml melk
  • 125 g magere yoghurt natuur
  • 1 ei, licht geklopt
  • 3 el gesmolten boter
  • 200 g verse blauwe bessen
  • 120 g Nutella® hazelnootpasta

Bereiding

1. Klop in een kom de bloem, kristalsuiker, bakpoeder, baksoda en zout samen.

2. Klop in een aparte kom of vloeibare maatbeker de melk met yoghurt, ei en 2 eetlepels gesmolten boter. Giet dit over de droge ingrediënten. Mix dit met een garde door elkaar. Voeg 200 gram blauwe bessen toe.

3. Verwarm de koekenpan op een middelmatig vuur. Borstel de koekenpan in met een gedeelte van de overgebleven boter. Giet een achtste deel van het beslag in de pan. Bak tot er luchtbellen boven komen, na ongeveer 2 minuten. Draai de pannenkoek om en bak tot ze goudbruin zijn. Zet de pannenkoek weg en houd hem warm. Herhaal dit met de resterende boter en het beslag.

4. Verdeel de Nutella® hazelnootpasta gelijkmatig over de pannenkoeken. Serveer met de resterende verse blauwe bessen.