Artikelnummer
28.032.04 NUTELLA 3kg

28.032.06 NUTELLA 1.35kg

28.000.15 NUTELLA 700g

28.005.15 NUTELLA 200g

Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Bananenbrood met Nutella®


by Ferrero 

Bananenbrood met Nutella®

INGREDIËNTEN VOOR 15 PERSONEN

• 4 eieren
• 100 g suiker
• 100 g bruine suiker
• 6 rijpe bananen
• 260 g boter
• 410 g bloem
• 3 eetlepels gist
• 2 snuifjes zout
• 200g chocoladestukjes
• 225g Nutella® (15g per portie)

Bereiding

• Verwarm de oven voor op 180°C.
• Klop de eieren en suikers door elkaar.
• Pureer de bananen met een vork.
• Voeg de gepureerde bananen toe aan het mengsel.
• Smelt de boter in de magnetron en giet over het mengsel.
• Voeg de droge ingrediënten toe: bloem, bakpoeder, zout en chocoladeschilfers.
• Meng het deeg tot een gladde massa.
• Beboter en bestrooi de broodvorm. Giet het mengsel in de vorm.
• Bak 45 minuten.