Artikelnummer
28.032.04 NUTELLA 3kg

28.032.06 NUTELLA 1.35kg

28.000.15 NUTELLA 700g

28.005.15 NUTELLA 200g

Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Bananenbrood met Nutella


by Ferrero 

Bananenbrood met Nutella

INGREDIËNTEN VOOR 15 PERSONEN

• 4 eieren
• 100 g suiker
• 100 g bruine suiker
• 6 rijpe bananen
• 260 g boter
• 410 g bloem
• 3 eetlepels gist
• 2 snuifjes zout
• 200g chocoladestukjes
• 225g Nutella® (15g per portie)

Bereiding

• Verwarm de oven voor op 180°C.
• Klop de eieren en suikers door elkaar.
• Pureer de bananen met een vork.
• Voeg de gepureerde bananen toe aan het mengsel.
• Smelt de boter in de magnetron en giet over het mengsel.
• Voeg de droge ingrediënten toe: bloem, bakpoeder, zout en chocoladeschilfers.
• Meng het deeg tot een gladde massa.
• Beboter en bestrooi de broodvorm. Giet het mengsel in de vorm.
• Bak 45 minuten.