Artikelnummer

24.101.94 Verstegen vriesgedr. sjalot 125gr

24.100.40 Verstegen vriesgedr. knoflookstukjes 200gr

24.107.57 Verstegen WSB curry madras 165gr

24.105.33 Verstegen peper zwart Lampong 260gr

24.113.23 Verstegen peper zwart Lampong 575gr

Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Mouclade


by VERSTEGEN®

mosseltjes zoals in de Charente (La Rochelle - Iles de Ré)

INGREDIËNTEN 1 portie

  • 1 kg panklare mosselen
  • 70 g sjalot
  • vriesgedroogde knoflook
  • 200 g Pineau des Charentes
  • 100 g room
  • platte peterselie
  • WSB PRO curry madras
  • peper zwart Lampong
  • citroen
  • boter
  • platte peterselie
  • bieslook

BEREIDINGSWIJZE

  • Stoof sjalot en look in boter en de voeg de WSB PRO Curry madras en de zwarte Lampong peper toe.
  • Laat even meestoven en blus met Pineau des Charentes.
  • Voeg de mosselen toe en breng aan de kook.
  • Schep de gare mosselen uit en filter hat sap.
  • Laat de jus inkoken met de room en werk af met citroen.
  • Verdeel de mosselen over borden (halve schelp)
  • Werk af met platte peterselie of bieslook