Artikelnummer

36.113.86 Udon Noodles Nest 175gr, karton 5kg

-Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Yaki Udon met rundsvlees


by The Smiling Cook

Yaki Udon met rundsvlees

INGREDIËNTEN

  • Udon noedels – 175 g
  • Sesamolie – 2 el
  • Sojasaus – 2 el
  • Limoen – ½ stuk
  • Honing – l ki
  • Knoflook – ½ teentje
  • Rode peper – ½ stuk
  • Lente-ui – l stuk
  • Taugé – 20 g
  • Entrecote – 150 g
  • Geroosterde sesamzaadjes – l ki

Bereiding

  • Marineer de entrecote met de helft van mengsel sesamolie, sojasaus, limoensap, honing, knoflook en rode peper. Bewaar de rest van de saus.
  • Kook de Udon noedels volgens de instructies op de verpakking.
  • Verhit sesamolie in een wok, voeg de gekookte noedels toe en giet de overgebleven saus erover. Meng goed.
  • Grill de gemarineerde entrecote en snijd deze vervolgens in tranches.
  • Serveer de noedels in een warme kom, leg de tranches entrecote erbovenop en bestrooi met sesamzaadjes. Garneer met lente-ui.