Artikelnummer
NNB – Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Vispannetje


by Heinz

Klassiek vispannetje met puree

Tip: Werk de saus af met een straaltje witte wijn of Nouilly Prat. Overstrooi indien gewenst met geraspte kaas en gratineer.

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

  • 4 kg visragoût naar keuze: kabeljauw, zalm, scampi, roodbaars, wijting, pladijs, …
  • 3 kg HONIG PROFESSIONAL Puree Direct


Voor de Saus:

  • 1 kg wortelblokjes en 1 kg preiwitreepjes, samen beetgaar gekookt in HONIG PROFESSIONAL Groentebouillon
  • 2,5 l HEINZ Tomato Frito
  • Verse peterselie
  • 4 kg visragoût naar keuze: kabeljauw, zalm, scampi, roodbaars, wijting, pladijs, schartong …
  • 3 kg HONIG PROFESSIONAL Puree Direct

Bereiding

  • Warm de oven voor op 190°C
  • Verdeel de Puree Direct langs de rand van een vuurvaste schotel. Schik er de visragout bij.
  • Kook de groenten beetgaar in de groentenbouillon, giet er de HEINZ Tomato Frito bij en kook kort op.
  • Verdeel de groenten-tomatensaus over het vispannetje en bak gedurende 8 minuten in de oven.

Opbouw en afwerking

Werk af met de peterselie en presenteer.