Vispannetje
by Heinz
Klassiek vispannetje met puree
Tip: Werk de saus af met een straaltje witte wijn of Nouilly Prat. Overstrooi indien gewenst met geraspte kaas en gratineer.
INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN
- 4 kg visragoût naar keuze: kabeljauw, zalm, scampi, roodbaars, wijting, pladijs, …
- 3 kg HONIG PROFESSIONAL Puree Direct
Voor de Saus:
- 1 kg wortelblokjes en 1 kg preiwitreepjes, samen beetgaar gekookt in HONIG PROFESSIONAL Groentebouillon
- 2,5 l HEINZ Tomato Frito
- Verse peterselie
- 4 kg visragoût naar keuze: kabeljauw, zalm, scampi, roodbaars, wijting, pladijs, schartong …
- 3 kg HONIG PROFESSIONAL Puree Direct
Bereiding
- Warm de oven voor op 190°C
- Verdeel de Puree Direct langs de rand van een vuurvaste schotel. Schik er de visragout bij.
- Kook de groenten beetgaar in de groentenbouillon, giet er de HEINZ Tomato Frito bij en kook kort op.
- Verdeel de groenten-tomatensaus over het vispannetje en bak gedurende 8 minuten in de oven.
Opbouw en afwerking
Werk af met de peterselie en presenteer.