Vegetarische burger met zoete aardappelfrietjes
by Vandemoortele
Vegetarische burger met zoete aardappelfrietjes
INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN
- VANDEMOORTELE Italian vinaigrette
- Meergranen flaguette
- RISSO Evolution
- Belolive olijfolie
- 10 vegetarische burger (met maïs)
- Gekarameliseerde sjalotten
- Sla
- Radijzen
- Maïs
- 250g guacamole
- zoete aardappels
Bereiding
- Laat de Meergranen flaguette een 10 minuten ontdooien en bak dan af op 180°C gedurende 10 minuten.
- Bak de vegetarische burgers aan in RISSO Evolution.
- Snij de geschilde zoete aardappels in frietjes, besprenkel met olijfolie en wat peper en zout.
- Bak deze ondertussen in de oven bij 170°C gedurende een 15-tal minuten.
- Voeg de in stukken gesneden sjalotten toe in de oven en laat zacht karameliseren.
- Smeer de guacamole op de onder- en bovenzijde van de flaguette.
- Smeer de guacamole op beide zijden van de flaguette en leg hierop de vegetarische burger. Werk af met sla en maïs.
- Strooi de in julienne gesneden radijzen op de burgers en voeg Italian vinaigrette toe.
- Serveer met de gekarameliseerde sjalotten en de zoete aardappelfrietjes.