Artikelnummer
NNB – Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Vegetarische burger met zoete aardappelfrietjes


by Vandemoortele

Vegetarische burger met zoete aardappelfrietjes

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

  •  VANDEMOORTELE Italian vinaigrette
  • Meergranen flaguette
  • RISSO Evolution
  • Belolive olijfolie
  • 10 vegetarische burger (met maïs)
  • Gekarameliseerde sjalotten
  • Sla
  • Radijzen
  • Maïs
  • 250g guacamole
  • zoete aardappels

Bereiding

  • Laat de Meergranen flaguette een 10 minuten ontdooien en bak dan af op 180°C gedurende 10 minuten.
  • Bak de vegetarische burgers aan in RISSO Evolution.
  • Snij de geschilde zoete aardappels in frietjes, besprenkel met olijfolie en wat peper en zout.
  • Bak deze ondertussen in de oven bij 170°C gedurende een 15-tal minuten.
  • Voeg de in stukken gesneden sjalotten toe in de oven en laat zacht karameliseren.
  • Smeer de guacamole op de onder- en bovenzijde van de flaguette.
  • Smeer de guacamole op beide zijden van de flaguette en leg hierop de vegetarische burger.   Werk af met sla en maïs.
  • Strooi de in julienne gesneden radijzen op de burgers en voeg Italian vinaigrette toe.
  • Serveer met de gekarameliseerde sjalotten en de zoete aardappelfrietjes.