Artikelnummer

36.140.48 Ds 1L TVB NoChicken Chunks Vegan
24.101.30 Po 750gr Knorr Kruidenpuree Knoflook
24.161.92 Po 340gr Knorr Primerba Tijm
24.301.36 Fl 1L Knorr Prof Liquid Conc. Groenten
24.411.21  Bu 1kg Knorr Bruine Roux

-Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Vegetarisch stoofpotje van wintergroenten met kriekbier en Luikse siroop


by Unilever

Vegetarisch stoofpotje van wintergroentenmet kriekbier en Luikse siroop

INGREDIËNTEN

  • 800g The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks
  • 400g zoete ui, in partjes
  • 400g truffelaardappel, in partjes
  • 400g rapen, in partjes
  • 400g butternut, in blokjes
  • 25ml olie
  • 50cl kriekbier
  • 150g Luikse siroop
  • 20g Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook
  • 20g Knorr Primerba Tijm
  • 60ml Knorr Professional Liquid Concentrate Groenten
  • 1l water
  • 150g Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux
  • Geroosterde pompoenpitten

Bereiding

  • Meng de ontdooide The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks, de zoete ui, de truffelaardappel, de raap en de pompoen met de olie. Rooster deze in de oven op 200°C gedurende 15 minuten.
  • Breng ondertussen het kriekbier met de Luikse siroop aan de kook.
  • Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Primerba Tijm, de Knorr Professional Liquid Concentrate Groenten en het water toe en breng terug aan de kook.
  • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux toe en laat gedurende 5 minuten zachtjes koken. Voeg hieraan de geroosterde The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks en groenten toe.
  • Werk af met geroosterde pompoenpitten.