Artikelnummer
NNB – Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Surprise


by Debic

Dé klassieker op de Belgische dessertkaart, op basis van échte Belgische melkchocolade.

  • Gebruiksklaar met een romige smaak en textuur
  • Met echte Belgische melkchocolade
  • Eindeloze variatie in smaak en presentatie

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

  • 800 ml Debic Chocolademousse
  • 10 Chocolade-eieren
  • 10 Frambozen

Bereiding

Klop de Debic Chocolademousse stevig op tot een luchtige mousse in de keukenrobot. Breng over in een spuitzak met gladde spuitmond.

Opbouw en afwerking

Snijd de eieren aan de bovenzijde open. Vul de eitjes op met de chocolademousse en laat opstijven in de koeling. Werk af met een framboos.

Meer informatie & inspiratie?

Surf naar www.debic.com en ontdek er onze recepten.