Artikelnummer

art. 24.505.30  Dp 1L Knorr Professional Authentic Demi-glace
24.101.31  Po 750gr Knorr Kruidenpuree Pepermix
24.161.22 Po 340gr Knorr Primerba Dragon

-Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Ribeye met knolselder, espuma van mergpijp en een Demi-Glace-dragonsaus


by Unilever

Ribeye met knolselder, espuma van mergpijpen een Demi-Glace-dragonsaus

INGREDIËNTEN SAUS

  • 500 ml Knorr Professional Authentic Demi-Glace
  • 10 g Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers
  • 50 g boter
  • 25 ml xeresazijn
  • 10 g Knorr Primerba Dragon

Bereiding

  • Meng de Knorr Professional Authentic Demi-Glace met de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers, de boter en de xeresazijn.
  • Breng aan de kook en laat even inkoken (5%).
  • Voeg de Knorr Primerba Dragon toe.
  • Indien gewenst, bind de saus met wat Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux.
  • Mix de saus en serveer.