Artikelnummer
art. 24.505.30 Dp 1L Knorr Professional Authentic Demi-glace
24.101.31 Po 750gr Knorr Kruidenpuree Pepermix
24.161.22 Po 340gr Knorr Primerba Dragon
Ribeye met knolselder, espuma van mergpijp en een Demi-Glace-dragonsaus
by Unilever
Ribeye met knolselder, espuma van mergpijpen een Demi-Glace-dragonsaus
INGREDIËNTEN SAUS
- 500 ml Knorr Professional Authentic Demi-Glace
- 10 g Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers
- 50 g boter
- 25 ml xeresazijn
- 10 g Knorr Primerba Dragon
Bereiding
- Meng de Knorr Professional Authentic Demi-Glace met de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers, de boter en de xeresazijn.
- Breng aan de kook en laat even inkoken (5%).
- Voeg de Knorr Primerba Dragon toe.
- Indien gewenst, bind de saus met wat Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux.
- Mix de saus en serveer.