Artikelnummer

22.827.05 VDM RISSO Thousand Islands 2 liter

26.010.09 VDM RISSO Longlife 10 liter

-Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Po’Boys Broodje


by Vandemoortele

Po'Boys broodje

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

  • VDM Risso Thousand Islands vinaigrette
  • 1 half stokbrood breed (pp)
  • VDM Risso Longlife
  • 10 scampi’s tempura mix (pp)
  • 1 sucrine
  • dille
  • grof zeezout
  • zwart sesamzaad

Bereiding

  • Laat het halve stokbrood een 15 minuten ontdooien
  • Bak mooi goudbruin af bij 180°C gedurende 13 minuten
  • Maak de tempuramix zoals voorgeschreven
  • Haal de ontdooide scampi’s door het beslag
  • Frituur de scampi’s in Risso Longlife bij 180°C tot ze goudbruin zijn
  • Snij de sucrine doormidden en maak de blaadjes los
  • Doe het grof zeezout samen met het zwarte sesamzaad en wat dille in de vijzel.  Vijzel deze tot een mooi geheel
  • Snij het half stokbrood mooi doormidden
  • Leg de blaadjes sucrine mooi verspreid ertussen
  • Leg hierop de gefrituurde scampi’s
  • Overgiet royaal met VDM Risso Thousand Islands vinaigrette
  • Werk af met het aangemaakte zout en enkele plukjes dille