Artikelnummer

28.032.04 Nutella hazelnootpasta 3kg

28.000.15 Nutella hazelnootpasta 700gr

28.005.15 Nutella hazelnootpasta 200gr

Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Pannenkoeken


by NUTELLA®

Crèpes met Nutella® en fruit

INGREDIËNTEN VOOR 10 PORTIES

1 crêpe per portie

  • 3 eieren
  • 250 g bloem
  • 30 g boter
  • 500 ml volle melk
  • 15 g Nutella®
  • Vers fruit, naar behoefte
  • Poedersuiker, naar behoefte

Bereiding

  • Giet de melk en de bloem samen in een grote kom en klop los.
  • In een andere kom meng je de eieren los, erna voeg je de boter eraan toe.
  • Meng vervolgens beide bereidingen door elkaar.
  • Laat het beslag 15 minuten rusten bij kamertemperatuur.
  • Verwarm een pan (doorsnee 26 cm) en vet in met een beetje olie
  • Voeg het beslag toe en bedek de hele oppervlakte van de pan
  • Bak ze aan beide zijden tot ze gelijkmatig goudbruin kleuren.
  • Serveer de crêpes gevuld met Nutella® (15 g) en vers fruit naar uw voorkeur (mango, banaan, aardbeien enz).