Artikelnummer
34.304.42 VOLYS STAR Ovengebakken kipfilet 16x 100 à 120g

-Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Ovengebakken kipfilet met fregola en frisse zomergroenten


by Volys Star

Ovengebakken kipfilet met fregola en frisse zomergroenten

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

  • 5 ovengebakken kipfilet VOLYS STAR
  • 400g fregola
  • 5 rode puntpaprika’s
  • 1 gele paprika
  • 1 groene paprika
  • 500g kerstomaatjes
  • 200g zwarte olijven
  • 1 bot basilicum
  • 1 à 2 teentjes look
  • 2 dl maisolie
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Bereiding

  • Kook de fregola beetgaar in gezouten water en verfris.
  • Grill de puntpaprika’s op de BBQ tot ze half zacht zijn.  Laat ze afkoelen, snij ze in 2 en haal de zaadjes eruit.
  • Snij de gele en groene paprika in 4 en haal de zaadjes eruit.  Kruid ze met peper en zout en wrijf ze in met wat olijfolie.
  • Grill de paprika’s, laat ze afkoelen en snij ze vervolgens in brunoise.
  • Snij de kerstomaatjes in 2 en snij de zwarte olijven in ringen.
  • Dressing :
  • doe 1 bot basilicum, 1 à 2 teentjes look, 2dl maisolie, olijfolie, peper en zout in een blender en mix enkele minuten.
  • Vermeng de pasta, de brunoise van de paprika’s, de kerstomaatjes, de zwarte olijven en de helft van de dressing.
  • Bak de ovengebakken kipfilets op de BBQ onder gesloten deksel, snij ze in fijne plakjes en leg ze op de pasta.  Leg de halve puntpaprika’s op een bord en vul ze met de pastamengeling.
  • Werk af met de rest van de dressing