Artikelnummer
36.900.90 VOLYS STAR Gevogelte kebabreepjes 2kg

-Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Mini pitabroodje met kebabreepjes en humus


by Volys Star

Mini pitabroodje met kebabreepjes en humus

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

  • 500g kebabreepjes VOLYS STAR
  • 300g voorgekookte kikkererwten
  • 100g ingelegde paprika’s
  • 1 teentje knoflook
  • sap van 1/4 citroen
  • scheutje koud water
  • 5cl goede olijfolie
  • snuifje gerookte paprikapoeder
  • 10 mini pitabroodjes
  • scheutje olijfolie
  • 1/4 bot radijsjes
  • 1/4 bot pijpui
  • 1/4 komkommer
  • peper
  • zout

Bereiding

  • Voeg de voorgekookte kikkererwten, de paprika, look, het citroensap, het water en de olie samen in een blender en laat deze enkele minuten mixen tot je een gladde massa bekomt.
  • Kruid de humus af met peper, zout en gerookte paprika.
  • Zet de pan op de BBQ, giet er een scheutje olijfolie in en bak de kebabreepjes mooi krokant aan.
  • Bak de pitabroodjes op de BBQ aan beide zijden
  • Beleg de pitabroodjes met de humus en leg er de kebabreepjes op.
  • Snij de radijsjes, pijpui en komkommer in schijfjes en garneer hiermee het gerechtje.