Artikelnummer
34.907.61 Debic Creme Suisse Mousse

Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Millefeuille


by Debic

Millefeuille van crème suisse met witte chocolade en rode vruchten

INGREDIËNTEN VOOR 40 PORTIES

  • 1,75kg Debic Crème Suisse
  • 300g witte chocolade

Bereiding

  • Klop de Debic Crème Suisse luchtig op in de keukenrobot. Smelt ondertussen de witte chocolade.
  • Meng een klein deel van de opgeklopte crème suisse onder de witte chocolade.
  • Voeg dit mengsel bij de overige opgeklopte crème suisse en meng kort tot een homogene mousse.
  • Breng over in een spuitzak met gladde spuitmond.
  • Bepoeder de bladerdeegplakjes met bloemsuiker en bak ze tussen 2 siliconen bakmatjes, gedurende 15 minuten op 180 °C.
  • Laat afkoelen en bewaar in een droge omgeving.
  • Snijd het fruit in stukjes.

Opbouw

  • Spuit kleine dopjes van de crème suisse met witte chocolade op een bladerdeegplakje
  • Schik er een tweede plakje bovenop en spuit hier ook nog enkele dopjes op.

Afwerking

  • Dresseer er de rode vruchten op en bepoeder met de bloemsuiker.
  • Bewaar in de koeling of serveer onmiddellijk.