Artikelnummer
34.907.61 Debic Creme Suisse Mousse
Millefeuille
by Debic
Millefeuille van crème suisse met witte chocolade en rode vruchten
INGREDIËNTEN VOOR 40 PORTIES
- 1,75kg Debic Crème Suisse
- 300g witte chocolade
Bereiding
- Klop de Debic Crème Suisse luchtig op in de keukenrobot. Smelt ondertussen de witte chocolade.
- Meng een klein deel van de opgeklopte crème suisse onder de witte chocolade.
- Voeg dit mengsel bij de overige opgeklopte crème suisse en meng kort tot een homogene mousse.
- Breng over in een spuitzak met gladde spuitmond.
- Bepoeder de bladerdeegplakjes met bloemsuiker en bak ze tussen 2 siliconen bakmatjes, gedurende 15 minuten op 180 °C.
- Laat afkoelen en bewaar in een droge omgeving.
- Snijd het fruit in stukjes.
Opbouw
- Spuit kleine dopjes van de crème suisse met witte chocolade op een bladerdeegplakje
- Schik er een tweede plakje bovenop en spuit hier ook nog enkele dopjes op.
Afwerking
- Dresseer er de rode vruchten op en bepoeder met de bloemsuiker.
- Bewaar in de koeling of serveer onmiddellijk.