Artikelnummer
36.666.66 Debic Shapes Chocomousse Quenelle

Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Mascarpone balk


by Debic

mascarpone balk met pistache en frambozen

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

Mascarpone cream balk

  • 10 Debic Shapes Mascarpone balk

Pistache crème

  • 500ml Debic Slagroom met 12,5% suiker
  • 50g pistachepasta

Decoratie

  • 20 frambozen
  • 20 aardbeien
  • 100 ml frambozencoulis
  • 20 g pistachenoten

Bereiding

  • Haal de mascarpone balk uit de blister. Leg op een bord en dek af met plastic. Laat ontdooien in de koelkast.
  • Klop de Debic Slagroom met 12,5% suiker luchtig op. Neem een paar lepels van de slagroom en meng met de pistachepasta. Spatel dit mengsel door de rest van de slagroom. Breng het mengsel over in een spuitzak met een glad spuitmondje.

Afwerking

  • Maak doppen van verschillende grootte van de pistachecrème op de mascarpone balk. Maak met een warme pomme Parisienne lepel kleine holtes in de slagroom. Vul ze met de frambozencoulis. Garneer de zijkant van de mascarpone balk met de frambozen, de aardbeien en de overgebleven frambozencoulis. Strooi de gesnipperde pistachenoten over het dessert.