Kippendonut met wortel- en komkommerspaghetti
by Volys
Kippendonut
INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN
10 Kippendonuts 1 kg vastkokende aardappelen
500 g grote wortelen 1 komkommer 50 g gezouten pindanootjes
Spaghettikruiden 1,5 dl ketchup 50 g Griekse yoghurt Paprikapoeder Snuifje zout
Bereiding
Bak de Kippendonut in de oven (10 min. à 200°C), friteuse (3 min. à 180°C) of pan (2 x 4 min.).
Schil de wortelen en draai wortelspaghetti met behulp van de spiraalsnijder. Doe dit ook met de
komkommer.
Vermeng de ketchup met de spaghettikruiden en de Griekse yoghurt.
Snij de vastkokende aardappelen in plakjes.
Vermeng de aardappelen met het paprikapoeder en een snuifje zout. Bak deze af in een oven van
180°C gedurende 15 minuten (op bakpapier, niet te dik leggen). Vermeng af en toe.
Schik het gerecht mooi op een bord en werk af met gehakte pindanootjes.