Artikelnummer

art. 36.901.62  Ds 30 St Kippendonut 100Gr 

-Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Kippendonut met wortel- en komkommerspaghetti


by Volys

Kippendonut

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN
  • 10 Kippendonuts
  • 1 kg vastkokende aardappelen
  • 500 g grote wortelen
  • 1 komkommer
  • 50 g gezouten pindanootjes
  • Spaghettikruiden
  • 1,5 dl ketchup
  • 50 g Griekse yoghurt
  • Paprikapoeder
  • Snuifje zout

Bereiding

Bak de Kippendonut in de oven (10 min. à 200°C), friteuse (3 min. à 180°C) of pan (2 x 4 min.).

Schil de wortelen en draai wortelspaghetti met behulp van de spiraalsnijder. Doe dit ook met de

komkommer.

Vermeng de ketchup met de spaghettikruiden en de Griekse yoghurt.

Snij de vastkokende aardappelen in plakjes.

Vermeng de aardappelen met het paprikapoeder en een snuifje zout. Bak deze af in een oven van

180°C gedurende 15 minuten (op bakpapier, niet te dik leggen). Vermeng af en toe.

Schik het gerecht mooi op een bord en werk af met gehakte pindanootjes.