Artikelnummer

art. 36.810.13 Delipro kabeljauwhaasjes met mosterdsaus 

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Kabeljauwhaasjes met mosterdsaus en groene groenten


by Delimeal

Dit Delipro gerecht van Delimeal is een verfijnd visgerecht met twee mooie stukken kabeljauw, een mengeling van knapperige groene groenten en een zachte mosterdsaus. Ontwikkeld door onze sterrenchefs past dit gerecht perfect op de kaart van een brasserie, bistro of het betere eetcafé. De bereiding en het serveren zijn gebeurd in een handomdraai en toch zet je zo een top gerecht op tafel. Een stevige Riesling of een mooi glas Sancerre erbij en uw gast zal meer dan tevreden zijn. Succes gegarandeerd.

Benodigde (keuken)materialen (voor 1 persoon): 
  • 1 portie Kabeljauw met groene groeten en mosterdsaus
  • Oven of microgolf
  • Serveerlepels
  • Mooi diep bord

Bereiding

  • STAP 1
    1. Prik gaatjes in de folie (folie niet verwijderen)
    2a. Plaats in de microgolf 9-10 min – 750 Watt.
    Of
    2b. Plaats in oven 40-45 min. – 160 °C

 

  • STAP 2
    1. Haal uit de microgolf/oven
    2. Controleer de kerntemperatuur in de kabeljauw: minimaal 72°C: bijverwarmen indien nodig.

 

  • STAP 3
    Dresseer op een bord: plaats eerst de groenten op het bord, plaats daarna voorzichtig de kabeljauwhaasjes erop en nappeer met de mosterdsaus.

Afwerkingen

  • Werk het gerecht af met verschillende garnituren. Bijvoorbeeld een schijfje citroen, takjes dille, een kerstomaatje voor wat kleur …