Houthakkersbrood met schnitzel
by Vandemoortele
Houthakkersbrood met schnitzel
INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN
- Houthakkersbrood
- Vandemoortele Tartare
- Vandemoortele Fijne augurken
- Risso Evolution
- 10 stuks schnitzels
- 1 radicchio
Bereiding
- Laat het Houthakkersbrood ontdooien en snijd in dikke sneden.
- Toast de sneden Houthakkersbrood gedurende 8 minuten in een oven van 180°C.
- Snijd de radicchio in fijne julienne.
- Bak de schnitzel in de Risso Evolution tot hij goudkleurig is.
- Wrijf de binnenkant van de getoaste sneden Houthakkersbrood in met Vandemoortele Tartare.
- Beleg de sneden Houthakkersbrood met de radicchio en leg er dan de goudkleurige schnitzel op.
- Leg de andere sneden met de Vandemoortele Tartare op de schnitzel.
- Snijd in 2 en prik er een fijne augurk op met een prikker.