Artikelnummer
NNB – Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Houthakkersbrood met schnitzel


by Vandemoortele

Houthakkersbrood met schnitzel

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

  • Houthakkersbrood
  • Vandemoortele Tartare
  • Vandemoortele Fijne augurken
  • Risso Evolution
  • 10 stuks schnitzels
  • 1 radicchio

Bereiding

  • Laat het Houthakkersbrood ontdooien en snijd in dikke sneden.
  • Toast de sneden Houthakkersbrood gedurende 8 minuten in een oven van 180°C.
  • Snijd de radicchio in fijne julienne.
  • Bak de schnitzel in de Risso Evolution tot hij goudkleurig is.
  • Wrijf de binnenkant van de getoaste sneden Houthakkersbrood in met Vandemoortele Tartare.
  • Beleg de sneden Houthakkersbrood met de radicchio en leg er dan de goudkleurige schnitzel op.
  • Leg de andere sneden met de Vandemoortele Tartare op de schnitzel.
  • Snijd in 2 en prik er een fijne augurk op met een prikker.