Artikelnummer
NNB – Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Groene lentesalade


by Heinz

Groene lentesalade met HEINZ Lemon & Herb dressing

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

  • 250 ml HEINZ Lemon & Herb dressing
  • 1 kg fetakaas
  • 2 kg rijpe avocado
  • 1 kg asperges
  • 500 g babyspinazie
  • 1 kg bosuitjes
  • grof gemalen peper

Bereiding

  • Blancheer de asperges in kokend water en laat ze onder stromend koud water afkoelen.  Giet ze vervolgens af, dep ze droog, snij de onderkant af en laat rusten.
  • Snij eerst de onderkant van de bosuitjes af, om ze vervolgens in stukjes te snijden.   Was en droog eveneens de spinazieblaadjes.
  • Schil de avocado en snij deze in plakjes.
  • Doe de groenten in laagjes in een kom, strooi er de verkruimelde fetakaas overheen, besprenkel met HEINZ Lemon & Herb dressing en werk af met een snuifje peper en zout.