Groene lentesalade
by Heinz
Groene lentesalade met HEINZ Lemon & Herb dressing
INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN
- 250 ml HEINZ Lemon & Herb dressing
- 1 kg fetakaas
- 2 kg rijpe avocado
- 1 kg asperges
- 500 g babyspinazie
- 1 kg bosuitjes
- grof gemalen peper
Bereiding
- Blancheer de asperges in kokend water en laat ze onder stromend koud water afkoelen. Giet ze vervolgens af, dep ze droog, snij de onderkant af en laat rusten.
- Snij eerst de onderkant van de bosuitjes af, om ze vervolgens in stukjes te snijden. Was en droog eveneens de spinazieblaadjes.
- Schil de avocado en snij deze in plakjes.
- Doe de groenten in laagjes in een kom, strooi er de verkruimelde fetakaas overheen, besprenkel met HEINZ Lemon & Herb dressing en werk af met een snuifje peper en zout.