Artikelnummer

26.303.68 VLEMINCKX Béarnaise saus 1 liter

-Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Gegrilde zalm met groene seizoensgroenten


by Vandemoortele

Gegrilde zalm met groene seizoensgroenten

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

  • VLEMINCKX Béarnaise saus
  • Olijfolie
  • Jonge bladspinazie
  • Zalmfilet
  • Kreeftensaus
  • Bimi
  • Zeekraal
  • Prinsessenbonen
  • Sojascheuten
  • Courgette

Bereiding

  • Kook de groene groenten beetgaar
  • Besprenkel de zalm met olijfolie en grill
  • Stoof de spinazie gaar en voeg hier alle andere groene groenten aan toe
  • Voeg wat kreeftensaus toe aan de Vleminckx Béarnaise saus en warm op
  • Schik de gestoofde groenten op het bord
  • Leg de gegrilde zalm daar bovenop
  • Werk het bord af met wat courgetti en de Béarnaise met kreeftensaus