Artikelnummer
36.900.90 VOLYS STAR Gevogelte kebabreepjes 2kg

-Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Gebakken kebabreepjes met spaghetti van komkommer, gemarineerd met yoghurt


by Volys Star

Gebakken kebabreepjes met spaghetti van komkommer, gemarineerd met yoghurt

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

  • 2kg VOLYS STAR Gevogelte kebabreepjes
  • Olijfolie
  • 4 komkommers
  • 150g Griekse yoghurt
  • 100g pecannoten
  • 5 pitabroodjes
  • Boter
  • Peterselie
  • Peper
  • Zout

Bereiding

  • Bak de kebabreepjes krokant aan, in wat olijfolie.
  • Maak de spaghetti van komkommer met een spiraalrasp.
  • Kruid met peper en zout en vermeng met de Griekse yoghurt.
  • Trek de pitabroodjes in stukken en bak ze in boter en een scheutje olijfolie.
  • Hak de pecannoten en de peterselie.

AFWERKING

  • Schik alles mooi op een bord en werk af met gehakte peterselie.