Cumcumber Springrolls
by Bonduelle
Cumcumber Springrolls
INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN
- 500g BONDUELLE Haricots verts extra fijn Minute
- 250g BONDUELLE Witte bonen Sous Vide
- 3 el Sesamolie
- 1 el Sesamzaadjes (knoflook)
- 200g lente-ui
- 300g komkommer
- 1 el Furikake
- 100g Yoghurt
- 2 el Yuzu
- 20st Rijstvellen
- 20g Koriander
- 30st Bieslook
- 50g Radijs
Bereiding
- Laat de haricots verts 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.
- Hang de yoghurt 24 uur van tevoren op een neteldoek uit.
- Voeg de haricots verts samen met de sesamolie en sesamzaadjes en meng dit met elkaar.
- Was en snijd de lente-uitjes.
- Snijd de komkommer in batonnets van ongeveer 10 centimeter.
- Bestrooi deze met furikake.
- Maal met een staafmixer de witte bonen en yuzu glad en meng deze met de yoghurt hangop.
- Week de rijstvellen één voor één in lauw warm water.
- Leg deze op een vochtige doek en vul met de komkommer, lente-ui en haricots verts. Rol deze op tot een springroll.
- Snijd de bieslook en snijd de radijs julienne.
- Presenteer de springrolls op een bord en garneer met de yoghurtdip, gesneden koriander, bieslook en de radijs.