Artikelnummer
NNB – Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Cumcumber Springrolls


by Bonduelle

Cumcumber Springrolls

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

  • 500g BONDUELLE Haricots verts extra fijn Minute
  • 250g BONDUELLE Witte bonen Sous Vide
  • 3 el Sesamolie
  • 1 el Sesamzaadjes (knoflook)
  •  200g lente-ui
  • 300g komkommer
  • 1 el Furikake
  • 100g Yoghurt
  • 2 el Yuzu
  • 20st Rijstvellen
  • 20g Koriander
  • 30st Bieslook
  • 50g Radijs

Bereiding

  • Laat de haricots verts 24 uur van tevoren in de koeling ontdooien.
  • Hang de yoghurt 24 uur van tevoren op een neteldoek uit.
  • Voeg de haricots verts samen met de sesamolie en sesamzaadjes en meng dit met elkaar.
  • Was en snijd de lente-uitjes.
  • Snijd de komkommer in batonnets van ongeveer 10 centimeter.
  • Bestrooi deze met furikake.
  • Maal met een staafmixer de witte bonen en yuzu glad en meng deze met de yoghurt hangop.
  • Week de rijstvellen één voor één in lauw warm water.
  • Leg deze op een vochtige doek en vul met de komkommer, lente-ui en haricots verts.  Rol deze op tot een springroll.
  • Snijd de bieslook en snijd de radijs julienne.
  • Presenteer de springrolls op een bord en garneer met de yoghurtdip, gesneden koriander, bieslook en de radijs.