Artikelnummer
NNB – Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Cauli power risotto met paksoi en zeeduivel


by Ardo

Cauli power risotto met paksoi en zeeduivel

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

  • 500g ARDO Paksoi
  • 300g ARDO Cauli power mix
  • 50g ARDO Green wave mix
  • 50g ARDO Sjalot
  • ARDO Rode chiliblokjes naar smaak
  • 500g zeeduivel
  • 50g Parmezaanse kaas
  • 50g panko
  • 150g boter
  • 1dl room
  • 1dl witte wijn
  • vissaus naar smaak
  • 2dl groentenbouillon
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Bereiding

  • Maak een beurre blanc op basis van sjalotten, witte wijn, boter en room.
  • Stoof de Green wave mix aan in wat olijfolie en kruid met peper en zout.
  • Meng de Green wave mix met 50g boter en de panko en maak vervolgens dunne laagjes tussen bakpapier.   Plaats in de koelkast.   Dit wordt het kruidenkorstje voor de zeeduivel.
  • Snij de zeeduivel in 20 porties en bak deze heel kort aan in een warme pan.
  • Leeg een Green wave kruidenkorstje op de helft van de stukjes vis.   Bak daarna alle stukjes af in een warme oven.
  • Roerbak de ontdooide paksoi in wat olijfolie.   Doe er vervolgens de vissaus en chili bij.
  • Verwarm de Cauli power mix in een pan samen met de groentenbouillon.   Werk af zoals een klassieke risotto met Parmezaan en wat boter.
  • Serveer de risotto samen met de paksoi, 2 stukjes vis en de beurre blanc.