Cauli power risotto met paksoi en zeeduivel
by Ardo
Cauli power risotto met paksoi en zeeduivel
INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN
- 500g ARDO Paksoi
- 300g ARDO Cauli power mix
- 50g ARDO Green wave mix
- 50g ARDO Sjalot
- ARDO Rode chiliblokjes naar smaak
- 500g zeeduivel
- 50g Parmezaanse kaas
- 50g panko
- 150g boter
- 1dl room
- 1dl witte wijn
- vissaus naar smaak
- 2dl groentenbouillon
- olijfolie
- peper
- zout
Bereiding
- Maak een beurre blanc op basis van sjalotten, witte wijn, boter en room.
- Stoof de Green wave mix aan in wat olijfolie en kruid met peper en zout.
- Meng de Green wave mix met 50g boter en de panko en maak vervolgens dunne laagjes tussen bakpapier. Plaats in de koelkast. Dit wordt het kruidenkorstje voor de zeeduivel.
- Snij de zeeduivel in 20 porties en bak deze heel kort aan in een warme pan.
- Leeg een Green wave kruidenkorstje op de helft van de stukjes vis. Bak daarna alle stukjes af in een warme oven.
- Roerbak de ontdooide paksoi in wat olijfolie. Doe er vervolgens de vissaus en chili bij.
- Verwarm de Cauli power mix in een pan samen met de groentenbouillon. Werk af zoals een klassieke risotto met Parmezaan en wat boter.
- Serveer de risotto samen met de paksoi, 2 stukjes vis en de beurre blanc.