Artikelnummer
36.900.32 VOLYS STAR Kalkoengehaktballetjes 20g 1kg zak
Brochette met kalkoengehaktballetjes
by Volys Star
Brochette met kalkoengehaktballetjes
INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN
- 20st kalkoengehaktballetjes VOLYS STAR
- 20 plakjes kalkoenspek VOLYS STAR
- 20 kleine krielaardappelen
- 10 kastanjechampignons
- 20g bruine suiker
- 1 ui
- balsamicoazijn
- olijfolie
- enkele takjes rozemarijn
- peper
- zout
Bereiding
- Pel de ui en snij deze in stukjes
- Was de krielaardappelen, kook ze beetgaar en laat afkoelen.
- Snij het kalkoenspek in stukjes
- Maak de brochettes : prik eerst een kalkoengehaktballetje, dan een plakje kalkoenspek, een stukje ui, een krielaardappeltje en een kastanjechampignon, eindig met een plakje kalkoenspek, een kalkoengehaktballetje en een stukje ui.
- Maak de marinade met 1/3 balsamicoazijn, 2/3 olijfolie, peper, zout, bruine suiker en gehakte rozemarijn
- Wrijf de brochette in met de marinade en leg deze op de BBQ.
- Wrijf de brochette vervolgens af en toe in met deze marinade tijdens het bakken
- Serveer de brochette op een plank