Artikelnummer
36.900.32 VOLYS STAR Kalkoengehaktballetjes 20g 1kg zak

-Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Brochette met kalkoengehaktballetjes


by Volys Star

Brochette met kalkoengehaktballetjes

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

  • 20st kalkoengehaktballetjes VOLYS STAR
  • 20 plakjes kalkoenspek VOLYS STAR
  • 20 kleine krielaardappelen
  • 10 kastanjechampignons
  • 20g bruine suiker
  • 1 ui
  • balsamicoazijn
  • olijfolie
  • enkele takjes rozemarijn
  • peper
  • zout

Bereiding

  • Pel de ui en snij deze in stukjes
  • Was de krielaardappelen, kook ze beetgaar en laat afkoelen.
  • Snij het kalkoenspek in stukjes
  • Maak de brochettes : prik eerst een kalkoengehaktballetje, dan een plakje kalkoenspek, een stukje ui, een krielaardappeltje en een kastanjechampignon, eindig met een plakje kalkoenspek, een kalkoengehaktballetje en een stukje ui.
  • Maak de marinade met 1/3 balsamicoazijn, 2/3 olijfolie, peper, zout, bruine suiker en gehakte rozemarijn
  • Wrijf de brochette in met de marinade en leg deze op de BBQ.
  • Wrijf de brochette vervolgens af en toe in met deze marinade tijdens het bakken
  • Serveer de brochette op een plank