Artikelnummer
26.210.05 VDM Risso Cuisine bakken & braden 2.5kg

22.827.05 VDM Risso vinaigrette Thousand Islands 2 liter

-Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Boekweitpannekoek


by Vandemoortele

Boekweitpannekoek

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

  • 300g boekweitmeel
  • 100g tarwebloem
  • 6dl melk
  • scheutje blond bier
  • 4 eieren
  • VDM Risso Vinaigrette Thousand Islands
  • VDM Risso Cuisine bakken & braden
  • 700g verse spinazie
  • 250g gele kerstomaatjes
  • 500g mozzarellabolletjes
  • 250g groene asperges
  • 250g rucola
  • 100g parmezaanschilfers
  • peper
  • zout

Bereiding

  • Maak het beslag voor de boekweitpannekoeken en laat dit even rusten
  • Stoof de verse spinazie kort aan en kruid af
  • Stoom of kook de groene asperges en kruid af
  • Halveer de kerstomaatjes en de mozzarellabolletjes
  • Bak de pannekoeken tot het beslag is opgewerkt
  • Leg de lauwe spinazie met wat mozzarellabolletjes op de pannekoek en vouw tweemaal
  • Leg de pannekoek op een bord
  • Werk af met rucola, de kerstomaatjes en de groene asperges
  • Strooi wat parmezaanvlokken over het geheel en kruid af met peper en zout
  • Werk af met de VDM Risso Thousand Islands vinaigrette