Artikelnummer
26.210.05 VDM Risso Cuisine bakken & braden 2.5kg
22.827.05 VDM Risso vinaigrette Thousand Islands 2 liter
Boekweitpannekoek
by Vandemoortele
Boekweitpannekoek
INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN
- 300g boekweitmeel
- 100g tarwebloem
- 6dl melk
- scheutje blond bier
- 4 eieren
- VDM Risso Vinaigrette Thousand Islands
- VDM Risso Cuisine bakken & braden
- 700g verse spinazie
- 250g gele kerstomaatjes
- 500g mozzarellabolletjes
- 250g groene asperges
- 250g rucola
- 100g parmezaanschilfers
- peper
- zout
Bereiding
- Maak het beslag voor de boekweitpannekoeken en laat dit even rusten
- Stoof de verse spinazie kort aan en kruid af
- Stoom of kook de groene asperges en kruid af
- Halveer de kerstomaatjes en de mozzarellabolletjes
- Bak de pannekoeken tot het beslag is opgewerkt
- Leg de lauwe spinazie met wat mozzarellabolletjes op de pannekoek en vouw tweemaal
- Leg de pannekoek op een bord
- Werk af met rucola, de kerstomaatjes en de groene asperges
- Strooi wat parmezaanvlokken over het geheel en kruid af met peper en zout
- Werk af met de VDM Risso Thousand Islands vinaigrette