Artikelnummer
36.506.06 VDM Bladerdeeg marg. 2.5mm 10kg (B01)
36.506.46 VDM Bladerdeeg boterplak 2.8mm 10kg (B51)
22.827.01 VDM Risso vinaigrette Thai Soy 750ml
Bladerdeegscampi in krokant jasje
by Vandemoortele
Bladerdeegscampi in krokant jasje
INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN
- VDM Banquet d’Or Bladerdeegplak
- 1 ei (dorure)
- Zeewaterscampi (ontdarmd)
- Gerookt paprikapoeder
- Gepofte maïs of sesamzaad
- VDM Vinaigrette Thai Soy
- Citroengras
- Limoen
Bereiding
- Laat de bladerdeegplak ontdooien gedurende 5 minuten
- Wentel de scampi in de kruiden en prik op de citroengrasspies
- Portioneer de bladerdeegplak in kleine driehoekjes en wikkel om de scampi’s.
- Doreer met ei en werk af met gepofte maïs of sesamzaad
- Laat de aperitiefhapjes even rusten vooraleer ze af te bakken
- Bak af in een voorverwarmde oven van +/- 180°C gedurende 12 minuten