Artikelnummer
36.506.06 VDM Bladerdeeg marg. 2.5mm 10kg (B01)

36.506.46 VDM Bladerdeeg boterplak 2.8mm 10kg (B51)

22.827.01 VDM Risso vinaigrette Thai Soy 750ml

-Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Bladerdeegscampi in krokant jasje


by Vandemoortele

Bladerdeegscampi in krokant jasje

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

  • VDM Banquet d’Or Bladerdeegplak
  • 1 ei (dorure)
  • Zeewaterscampi (ontdarmd)
  • Gerookt paprikapoeder
  • Gepofte maïs of sesamzaad
  • VDM Vinaigrette Thai Soy
  • Citroengras
  • Limoen

Bereiding

  • Laat de bladerdeegplak ontdooien gedurende 5 minuten
  • Wentel de scampi in de kruiden en prik op de citroengrasspies
  • Portioneer de bladerdeegplak in kleine driehoekjes en wikkel om de scampi’s.
  • Doreer met ei en werk af met gepofte maïs of sesamzaad
  • Laat de aperitiefhapjes even rusten vooraleer ze af te bakken
  • Bak af in een voorverwarmde oven van +/- 180°C gedurende 12 minuten