Artikelnummer
28.145.16 Lotus speculoos vrac 250gr
20.510.06 Lotus gemalen speculoos 750gr
28.000.28 Lotus Speculoospasta 3kg
28.000.34 Lotus Speculoospasta 1,6kg
28.000.40 Lotus Speculoospasta 720gr
Biscoff® milkshake
by LOTUS®
Klassieke milkshake met een overwachte Biscoff® twist
INGREDIËNTEN VOOR 2 à 4 PORTIES
Milkshake
- 750 ml vanilleroomijs
- 300 ml volle melk
- 125 g Biscoff® crumbs
- 4 el Biscoff® speculoospasta
Topping en versiering
- 50 g Biscoff® crumbs
- 4 el Biscoff® speculoospasta
- Slagroom
- Biscoff® koekjes
Bereiding
- Giet een laagje Biscoff® topping in een kleine kom en Biscoff® crumbs in een andere kom.
- Dop de rand van het serveerglas van de milkshake in de laag Biscoff®-spread en vervolgens in de kom met kruimels.
- Zet het glas in de koelkast of vriezer terwijl je de milkshake bereidt.
- Doe het vanille-ijs, de melk en de Biscoff® crumbs in een blender en mix tot een gladde massa. Voeg meer melk toe als dat nodig is.
- Sprenkel de Biscoff®-spread over de binnenkant van je serveerglas en giet het milkshakemengsel erover.
- Werk af met slagroom, een Biscoff® koekje en de overgebleven Biscoff crumbs. Klaar om van te genieten!