Artikelnummer

28.145.16 Lotus speculoos vrac 250gr

20.510.06 Lotus gemalen speculoos 750gr

28.000.28 Lotus Speculoospasta 3kg

28.000.34 Lotus Speculoospasta 1,6kg

28.000.40 Lotus Speculoospasta 720gr

Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Biscoff® milkshake


by LOTUS®

Klassieke milkshake met een overwachte Biscoff® twist

INGREDIËNTEN VOOR 2 à 4 PORTIES

Milkshake

  • 750 ml vanilleroomijs
  • 300 ml volle melk
  • 125 g Biscoff® crumbs
  • 4 el Biscoff® speculoospasta

Topping en versiering

  • 50 g Biscoff® crumbs
  • 4 el Biscoff® speculoospasta
  • Slagroom
  • Biscoff® koekjes

Bereiding

  • Giet een laagje Biscoff® topping in een kleine kom en Biscoff® crumbs in een andere kom.
  • Dop de rand van het serveerglas van de milkshake in de laag Biscoff®-spread en vervolgens in de kom met kruimels.
  • Zet het glas in de koelkast of vriezer terwijl je de milkshake bereidt.
  • Doe het vanille-ijs, de melk en de Biscoff® crumbs in een blender en mix tot een gladde massa. Voeg meer melk toe als dat nodig is.
  • Sprenkel de Biscoff®-spread over de binnenkant van je serveerglas en giet het milkshakemengsel erover.
  • Werk af met slagroom, een Biscoff® koekje en de overgebleven Biscoff crumbs. Klaar om van te genieten!