Artikelnummer

28.000.28 Lotus Speculoospasta 3kg

28.000.34 Lotus Speculoospasta 1,6kg

28.000.40 Lotus Speculoospasta 720gr

Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Biscoff® American Pancakes


by LOTUS®

Geniet van de klassieke American Pancakes met een Lotus® Biscoff® toets!

INGREDIËNTEN (8 PANNENKOEKEN VOOR 2 TOT 4 PERSONEN)

  • 240 g bloem
  • 10 ml bakpoeder
  • 5 ml bicarbonaat
  • 2 g zout
  • 50 g fijne suiker
  • 350 ml volle melk
  • 1,5 el citroensap
  • 2 eieren
  • 60 g gesmolten boter + extra voor te bakken
  • 100 g Biscoff® pasta
  • Rood fruit

BEREIDEN IN 5 STAPPEN

  •  Zeef de bloem, bakpoeder, bicarbonaat, zout en suiker samen in een mengkom.
  • Voeg de melk, citroensap, eieren en de gesmolten boter toe en roer goed samen tot een glad beslag.
  • Verhit een pan met boter, neem een grote eetlepel met beslag voor elke pannenkoek.
  • Bak aan allebei kanten tot mooi bruin van kleur.
  • Overgiet met warme Biscoff® Pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en decoreer met rood fruit.