Artikelnummer

art. 34.310.55   Za 1kg Lardinetten (Ger.Reepjes Kalkoen  

-Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Aardpeersoepje met gebakken lardinettes


by Volys

Aardpeersoepje met gebakken lardinettes

Ingrediënten voor 10 personen
  • 150 g kalkoenlardinettes
  • 400 g aardpeer
  • 100 g knolselder
  • 50 g boter
  • 5 cl olijfolie
  • ½ l volle melk
  • 1 l kippenbouillon
  • 250 g ui
  • 1/8 bot bieslook
  • peper & zout

Bereiding

  • Reinig de groenten en snij ze in gelijke stukken.
  • Stoof de groenten aan in wat boter en voeg er de kippenbouillon aan toe.
  • Kook ± 20 min. Voeg er de melk aan toe, breng tot aan het kookpunt en mix de soep. Kruid af.
  • Mix de olijfolie samen met de bieslook en steek door een zeef. Kruid de olie af.
  • Bak de kalkoenlardinettes aan in wat boter. Presenteer de soep in een kom of glaasje en werk af met de kalkoenlardinettes, de bieslookolie en wat groen.