Artikelnummer

art. 36.101.62    Ka 24 St  Ottimo Kaaskroket Oud Brugge 65Gr 

art. 36.101.13    Ka 24 St Ottimo Kaaskroket Chimay 65G 

-Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Verfrissend broodje kaaskroket op een kleurrijk groentenbedje


by Ovi

Verfrissend broodje kaaskroket op een kleurrijk groentenbedje

Dit verfrissend broodje kaaskroket is makkelijk, lekker en klaar in geen tijd! Ideaal voor een warme zomerdag maar minstens even lekker als hartige wintermaaltijd! Benodigdheden:
  • Kaaskroket Oud-Brugge 24 x 65g (36.101.62) of Kaaskroketten Chimay (36.103.13)
  • Een krokante pistolet naar keuze (bv: tijgerpistolet)
  • Waterkers
  • Rode puntpaprika
  • Ajuin
  • Saus naar keuze (bv: cocktailsaus of mayonaise)
 Bereidingswijze:
  • Ontpit de paprika en snijd in kleine blokjes.
  • Was de waterkers.
  • Maak de ajuin schoon en snijd in kleine blokjes. Indien gewenst kan de ajuin gebakken worden in de pan met boter of olijfolie.
  • Bak de kaaskroket volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Snijd de pistolet doormidden en dresseer: saus naar keuze, paprika, waterkers en ajuin en top af met de kaaskroket.
  • Smakelijk!