Artikelnummer
NNB – Webshop Horeca Totaal

Ingrediënten en bereidingswijze afdrukken

Classic Submarine


by Vandemoortele

Classic Submarine

INGREDIËNTEN VOOR 10 PERSONEN

  • 5 Rustieke baguettes (bebloemd)
  • Vandemoortele Dill Chips
  • Vandemoortele Peppersaus
  • Ham (dun gesneden)
  • Emmentaler plakken
  • Pittige salami (dun gesneden)
  • Tomaten
  • Sla

Bereiding

  • Halveer de rustieke baguettes en snij middendoor.
  • Smeer een laagje Vandemoortele Peppersaus op de onderste helft.
  • Leg enkele plakjes emmentaler kaas op de Peppersaus.
  • Verdeel enkele blaadjes sla op de emmentaler kaas.
  • Leg drie plakjes salami op de sla.
  • Vervolgens drie plakjes tomaat en enkele Vandemoortele Dill Chips.
  • Trek een streepje Vandemoortele Peppersaus en werk af met drie dunne plakjes ham.